4 april 2012

Kom maar bij mij


Nou heb ik de intelligentie van het Groenlinks fractie gezelschap toch al niet zo hoog zitten, een enkele uitzondering daar gelaten ,  maar de officiele doch ongekroonde koning van de groene sociozotheid is toch wel Tofik Dibi.  Kon je voorheen  mensen als Ineke van Gent of Femke Halsema nog wel eens sporadisch op een opmerking betrappen die tenminste nog een beetje hout zou kunnen snijden, tegenwoordig is het 100% huilen (van het lachen als ‘t niet zo ernstig was) Sap maakt zch belachelijk met het uiteenrukken van stekkerdozen, wat  overigens totaal geen resultaat opleverde, nog geen lampje ging uit in de TK maar het was wel symbolisch voor het licht dat gedoofd werd in de bovenkamers van haar fractieleden.

Maar goed Tofik dus, en….. ja hoor Mauro,
Na een welgemikt schot voor de boeg van CDA-dissidenten kattenbakvuller “Trouw” kwam Mauro weer in beeld. Minister Leers had het in zijn botte hoofd gehaald om voor de zoveelste keer uit te leggen dat een studievisum dient om je studie hier af te maken en dat je dan in principe terug moet naar je land van herkomst. Daar heeft minister Gerd Leers voor getekend en daar heeft Mauro voor getekend. Beide deden dat bij hun “volle” verstand. De enige kans die Mauro desondanks had om daarna in Nederland te mogen blijven: als kennismigrant. De kans hierop is echter nog al klein want Mauro doet een MBO studie, en nog een vereenvoudigde ook want,  daar kan hij niets aan doen, Mauro is nu eenmaal geen bolleboos. Van MBO dropouts heeft Nederland er zelf echter  meer dan genoeg dus de enige migratie van kennis bij Mauro is als hij terugkeert naar Angola.
 Wat meer is, Mauro heeft ook nog eens een potje staan te liegen,”en niet zo’n klein beetje ook”(Leers) over zijn leeftijd, over zijn naam en god mag weten waar nog meer over. De lijn die Rita Verdonk al had ingezet  bij Ayaan geldt ook voor Leers: “ als je liegt donder je maar op” hoewel…. Voor Mauro valt ‘t wel mee, die mag toch zijn “studie” afmaken.

En ja hoor, daar is die dan, TOFIK DIBI, Briesend van woede, zijn normaal zo teerwit gezichtje opgeblazen van kwaadheid, dieproze blosjes op de wangen. Hoe durft minister Leers, zijn Mauro, zijn persoonlijke AMA-tje aan te vallen. Het boegbeeld van zijn kinderpardon aktie. Spoeddebat, motie van wantrouwen Blablabla.  Dinsdag in het vragenuurtje opent de bevlogen ziel het vuur op de minister. Mauro kon als 10 jarige toch zeker zich best vergissen over zijn naam en leeftijd, Als je pas 10 bent weet je dat nog niet zo goed, dat was echt niet met opzet hoor. (en die moet studeren? vraag ieder kind van 5 hier op straat hoe hij heet en hoe oud hij is, en hij weet t op de maand precies!) “U heeft gelogen, hoe kunt u dit nou zeggen, u moet uw excuses aanbieden” en natuurlijk werd Leers ook even aangevreven dat hij aan de leiband liep van Wilders en daarom niets kon of mocht. Het stokpaardje van alles wat niet regeert of gedoogt.
Wat hij hierbij even vergeet te vermelden is dat het juist Leers is die voor Mauro mogelijkheden opende terwijl PVDA staatssecretaris Albayrak is begonnen met Mauro’s uitzettingsprocedure, maar dat terzijde.
En passant werd nog even een oproep naar asielzoekers geplaatst om maar met zelfmoord te dreigen  wanneer je de kans loopt te worden uitgezet want, sprak Dibi letterlijk in de kamer::” Iemand die zelfmoord pleegt ga je toch niet uitzetten?”  Deze zin op zich getuigt al van Dibi's onmetelijke wijsheid. Heel goed dat hij in Nederland geboren is want een studievisum had hij hier NOOIT gekregen.

Dan is er nu dus het KINDERPARDON. Dat wil zeggen,................... dat wil Dibi graag,

Limburgser dan Vlaai. Noord-Hollandser dan kaas.<> Dat zijn de kinderen die ons land moeten verlaten.<> Of het er nu 20 of 2.000 zijn, deze kinderen horen hier. Als wij niks doen, ligt hun toekomst in Irak, Afghanistan, Eritrea, Angola. Landen waar ze de taal niet van spreken, waar ze niemand kennen, waar ze vreemden zijn.<> Geef ze de kans om een mooie toekomst in Nederland op te bouwen. Geef ze de kans om mee te bouwen aan een mooie toekomst voor Nederland. Geef ze een kinderpardon!
En dat is dan mede ondertekent door een aantal publiekeomroep prominenten als: Paul de Leeuw, Jörgen Raymann, Jan Mulder, Anna Drijver, Patrick Lodiers, Filemon Wesselink, Manuel Broekman, Vincent Bijlo, , Hanneke Groenteman, Eric Corton, Daphne Bunskoek. Peter van der Vorst, Peter R. de Vries, Halina Reijn, Nasrdin Dchar, allen mensen die ook al jaren royaal uit de grote subsidiepot meesnoepen en vinden dat daar nog best ruimte over is om ons land te laten volstromen met kansarme jongeren. Oh ja,  en een aantal “artiesten" die hel en verdoemenis over je uitroepen als je illigaal een plaatje van ze download maar er totaal geen probleem mee hebben als je illigaal in Nederland wenst te verblijven,  Dan is 's-rechters wil geen wet meer


Ook een aantal overwegend links getinte gemeenteraden  waar de linkse partijen de mensen hebben weggestopt die nog minder intellect tonen dan bijvoorbeel Sap, of John Leerdam, spreken zich uit voor dit pardon, zonder zich ook maar te beseffen dat ze hier geen jota mee te maken hebben en (gelukkig) geen reet aan kunnen veranderen.

Natuurlijk is het zo dat deze kinderen niet zijn voorbereid op een terugkeer naar hun vaderland. Pro-bono advocaten hebben jaren hun ruime inkomen gehaald uit het als maar weer aanvechten van de procedures en besluiten en terugkeer vertraagd en getraineerd zodat de kinderen hier opgroeiden en van hun vaderland vervreemdde. Had een advocaat die werkelijk het belang van het gezin voor ogen had gehad niet moeten zeggen: "Ik ga mijn best voor u doen maar bereid u voor op een terugkeer, de kans is nihil dat u mag blijven" ? In plaats daarvan zit die aan zijn inkomen te denken en zal dergelijke gezinnen als vastigheidje aan zich binden door afhankelijkheid. Ligt daar niet een plicht van de ouders, hadden die niet, direct na de eerste afwijzing hun kroost moeten voorbereiden, hadden zij hun kinderen de taal niet bij kunnen brengen? Hadden zij hun de gebruiken niet kunnen leren?
Natuurlijk wel en in de meeste gevallen is dat ook zo. Thuis  (in het Nederlandse verblijf) wordt gewoon de taal van het land van herkomst gesproken (dat blijkt wel wanneer de kinderen meegaan naar Pauw en Witteman om voor hun ouders te vertalen) traditionele kleding gedragen en in gebruiken en gewoontes uit dat land gewoon volhard. Maar dat mogen we niet weten van Dibi en z’n gutmensch kornuiten, die kinderen zijn helemaal “vernederlandst” die zijn hier geworteld, die kunnen helemaal niet terug, beweren zij.  Vreemd genoeg heb ik nog nooit iemand het horen hebben over hoe de kinderen in het land van herkomst geworteld waren, en naar Nederland moesten, met andere gebruiken en gewoontes, waar ze de taal niet spreken en waar het razend koud is. Dan is die geworteldheid ineens niet ter zake doende meer, net als het losrukken van de ouders en/of  familie en vrienden, juist datgene waar Dibi zich juist hier zo druk over maakt. Hypocretie ten top als je 't mij vraagt..

 Daar zou Dibi een actie tegen moeten beginnen, tegen ouders die hun kinderen meesleuren naar Nederland, tegen hun wil, vaak puur uit op eigen gewin en uit op economische verbetering, of erger nog, zoals in Mauro’s geval, hun kinderen moederziel alleen met een pakje brood en een schone onderbroek met mensenhandelaren meesturen om in Nederland een opleiding te genieten, wreed losgerukt van hun echte wortels.Of hier kinderen produceren ondanks dat je terug moet of juist om de procedure te rekken. Dat is pas echte wreedheid. Die kinderen dan ook nog eens zo lang mogelijk hier houden  i.p.v direct terug te sturen, puur en alleen vanwege politiek gewin en het inkomen van de advocaten terwijl je weet dat ze eens terug zullen moeten, dat is pas wreed.

 Maar nee, daar hoor je hem niet over, Dibi is namelijk uit op de verloederimg van Nederland. Socialisme betekent iedereen gelijk en Dibi en de zijne zullen dan ook niet rusten tot Nederland in armoede gelijk is aan de gemiddelde Afrikaanse staat.

Joost Niemoller hierove in DDS:
“Totale waanzin heeft bezit genomen van Tofik Dibi en de zijnen. Via een website is hij bezig met het verzamelen van handtekeningen voor zijn Kinderpardon. Er zijn al honderdduizend steunbetuigingen binnen. Groot nieuws!
Het idee is: Alle asielkinderen die met hulp van  mensensmokkelaars en betalingen uit het land van herkomst hierheen worden gestuurd, en er met hulp van door de overheid betaalde advocaten in slagen om acht jaar in de asielprocedure te blijven, moeten als voorpost van de rest van hun familie hier mogen blijven. Een pionierspardon. Dit is een plan waarmee Nederland actief gaat werven voor deze zogenaamde asielzoekers.
Voor een Afrikaanse familie is dit mooier dan een lot uit de loterij. Je geeft je kind mee aan mensensmokkelaars (wat voor ontaarde ouders zijn dat?) die het via allerlei trucs in een land als Nederland terecht laten komen. Vanaf dat punt is het een kwestie van traineren. Daar is Nederland goed in. Nergens in Europa duurt een procedure zo lang, en nergens is de kans zo groot dat de Nederlandse sufgebeukte ambtenaren vroeg of laat het idee opgeven dat de waarheid achterhaald moet worden.
Tofik Dibi en de zijnen zijn nog niet tevreden. Ze willen het Nederlandse systeem onder druk zetten. Ze willen nog veel meer zogeheten asielzoekers. Te beginnen bij de kinderen. Kinderen zijn dankbaar. Bij een kind breekt iedereen zijn of haar hart. Is het kind eenmaal binnen, dan begint de nieuwe fase. Mensenrechten. Gezinshereniging. Eitje. Vader. Moeder. De andere kinderen, al dan niet echt, opa, oma. Met één kind krijg je zo al snel een heel dorp in de ruimhartige Nederlandse uitkering.”(einde citaat)

Vandaag weet de volkskrant te melden dat Wilders als onderhandelingspunt Leers wil wippen uit het kabinet, omdat die te soft zou zijn. Totale onzin zegt Wilders hierover, Er is geen seconde door wie dan ook over de positie van Leers gesproken in Catshuis', stelde hij via Twitter. Ook de woordvoerder van premier Mark Rutte laat weten dat het bericht onzin is.
Vicepremier Maxime Verhagen (CDA) spreekt het verhaal ook tegen. Hij reageerde via Twitter: 'Er is geen enkele reden om het functioneren van Gerd Leers aan de orde te stellen en dat is bij de besprekingen in het Catshuis ook niet gebeurd.' Maar Dibi heeft zich alweer gemeld. Dat worden weer kamervragen.  Strijdvaardig begeleid door mede ondertekenaar Marco Borsato zijn hitsong “Kom maar bij mij” gaat hij voorop om zijn beoogde kindervolksverhuizing in gang te zetten teneinde zijn doel te bereiken:  Nederland tot de laatste steen af te breken.


Gelukkig trekt de regering zich weinig aan van Dibi’s inspanningen, Leers komt met een illigalen- qoutum, het Catshuis komt straks met een reeks maatregelen die Dibi’s snode plannetjes straks wel eens flink zouden kunnen dwarsbomen. Zolang als de Nederlandse bevolking volgens de peilingen massaal tegen dit pardon is, zolang links Nederland nog bestaat uit stupide stekkertrekkers als Sap, Brabostalinisten als Roemer, 10 voudig gearresteerde millieuterroristen als Samsom, duimzuigende zwetsers als John Leerdam en kweeen als Dibi, zolang is het gevaar nog wel te beheersen, en dat is dan toch wel weer “prettig geregeld”.



Naschrift

Ik zou werkelijk heel graag willen dat Nederland een oppervlakte had gelijk die van Rusland en oneindige rijkdom als van de Arabische oliestaten zodat wij alle arme en hongerende kinderen van de hele wereld, samen met hun ouders en familie op konden nemen, Ik gun iedereen gezondheid, welvaart en geluk. Ik zou willen dat de wereld een groot vredig oord was waar geen honger was of armoede en ik wil ook best mijn steentje bijdragen daaraan.  Maar voor mij komt op de eerste plaats het welzijn van mijn kinderen en mijn familie, dan mijn vrienden en kennissen. Ik ben echt niet van “ieder voor zich en god voor ons allen”  maar ik,  en wij als land vechten ons het lazarus om het, reeds kalende hoofd boven water te houden! Nog meer lasten op onze, eens zo sterke, schouders zal ons het water dat ons nu tot de lippen staat de neusgaten in drijven. We kunnen nu eenmaal niet iedereen helpen.De Groene linkse socio’s zien dit niet of willen dit niet zien. Zij zijn als die arts die de beschikking heeft over een donorhart maar 3 patienten die het direct nodig hebben. In plaats van er een te redden snijdt hij het hart in stukken en ze sterven allemaal. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wilt u reageren? Be my guest! leef je uit.
NB, bedenk dat bloggers ook moeten leven en klik ook eens op de ads!